Café Restaurant de V

Voorstraat 9

2611 JJ Delft

Tel : 015 - 214 09 16

E-mail : info@cafe-de-v.nl

Arrangementen

Ook voor speciale gelegenheden of met grotere gezelschappen kunt u bij Café - Restaurant de V terecht. Of het nu gaat om een bruiloft, receptie, lunch of diner, in overleg met u verzorgen wij alles op maat. Naast het café bieden wij u ook ons ruime restaurant met aangename lichtinval. Zo kunt u vooraf lekker in het café genieten van een borrel, om later meteen te kunnen plaatsnemen in het restaurant.

We bieden ruimte aan 150 personen. Tijdens een receptie beschikt u over twee barren en met plezier lopen wij rond met dienbladen vol drankjes en luxe hapjes. 

Van april t/m september bieden we ook ruimte aan 50 personen op onze terrasboot en bij mooi weer kan de pui aan de voorkant in zijn geheel open geschoven worden.

Ons enthousiaste team zorgt er voor dat u zich helemaal op uw gemak voelt, zelfs wat betreft bijpassende achtergrondmuziek. Bij ons draait het om 'Het Betere Genieten', oftewel om de beste kwaliteit. Zo schenken wij Illy koffie, Brand bier en hebben wij diverse soorten gerijpte Port en een selectie beroemde Whiskeys op voorraad.

We kunnen voor u een arrangement samenstellen per persoon, het is echter ook mogelijk om uw receptie te organiseren op basis van nacalculatie.

 

Voorbeeld van een receptie:
Champagne als welkomst aperitief. Een open bar met bier, wijn, jus d’orange, frisdranken, koffie en thee. Luxe hapjes worden geserveerd. Mogelijkheden tot live muziek. U kunt uw bruiloftstaart snijden in het midden van ons restaurant. Ons restaurant heeft veel lichtinval door het mooie glazen dak en biedt veel ruimte.

Het mag vanzelfsprekend zijn, dat wij graag met u aan tafel gaan zitten om uw receptie samen te stellen conform uw wensen.